Geil

Verleiden van mijn schoonzus

Het is afgelopen donderdag als ik mijn nichtje ophaal bij mijn broer en schoonzus. Mijn broer is al vertrokken naar zijn werk en nog even snel doe ik een koppie koffie aan de tafel. Mijn schoonzus ken ik al 23 jaar. Jessica een blonde knappe vrouw van 181 lang, mooie b cup borsten en een heerlijke volle kont. Inmiddels is ze 41 en moeder van 2 prachtige tiener dochters. De afgelopen jaren is ze hard bezig geweest om af te vallen en dat resulteerde in een gewicht van 65kg. Al was en is ze zelf heel onzeker over haar lichaam.

Door een grote verbouwing thuis is de sfeer momenteel niet bepaald gezellig en zo kwam het in ons gesprek aan op het feit dat ze absoluut niet gelukkig getrouwd is met mijn broer en liever iets met mij was begonnen.

Na de koffie en een goed gesprek ging ik naar huis en toch voelde ik me een beetje opgewonden en fantaseerde ik over mijn schoonzus. Toen ik boodschappen ging doen appte ik haar en al snel had ik reactie. Door te vragen of ze meer wilde en ook een gek gevoel had antwoorde ze direct met JA.

Ze vroeg me of ik nog gelukkig was in mijn huwelijk en hoe de seks was! Of ik zou durven vreemd te gaan en meer van dat soort zaken.

Terwijl ik door de supermarkt liep verloor ik mijn hele aandacht en werd ik geobsedeerd. Zo erg dat iets in me zij dat ik haar een geile foto moest sturen!!! Normaal maak ik geile foto’s voor mijn vrouw als ze werken is en haar later wil neuken die dag dus die kon ik mssn wel laten zien.

Zou je meer willen zien van me? Vroeg ik en zonder aarzeling vertelde ze me dat ze dat wel wilde en nieuwsgierig was naar mij. Ik stuurde een foto van mezelf onder de douche met een slappe kaalgeschoren pik van 13cm. En terwijl ik dat deed wilde ik niks anders meer dan haar handen en mond eromheen voelen en haar mondje vol kon spuiten. Haar reactie was super en ik voelde me trots. ” zo zeg die is veel dikker en groter dan die van je broer” lekker zwagertje”