Geil

De kennismaking

Diny en Annelies waren al jaren bevriend en gingen dan ook samen graag op stap en ook naar de schouwburg en hadden voor deze zaterdag weer een voostelling geboekt. Ik, Bram , had daar geen moeite mee en wenste Diny dan ook veel plezier, die ook nog vertelde dat ze na afloop naar het huis van Annelies zouden gaan omdat zij een vriend had, na vijf jaar alleen te zijn geweest. Diny was de eerste die dat wist en kennis met hem zou mogen maken en was zeer nieuwsgierig. Het kon wel een latertje worden had ze mij verteld ik kijk toch naar een voetbalwedstrijd zei ik ik zie het wel hoe laat het wordt, ze kuste mij, waarbij ik even in haar borst kneep die aardig in beeld was en wenste haar veel plezier…

De wedstrijd was spannend en zo had ik het niet door dat het aardig laat werd tot dat de telefoon ging het was Diny die in het huis van Annelies was het zou inderdaad laat worden zei ze. Stop eens even met het praten zei ik ik meen wat op de achtergrond te horen, Diny stopte en ik kon het nu duidelijk hoer er werd gekreund. Daar werd geneukt krijgt Annelies een beurt vroeg ik haar, ja Martin, haar vriend heeft ons naakt op gewacht zei ze hij wist niet dat ik mee zou komen. Ik hoorde Annelies roepen maar Diny krijgt ook een beurt hoor ze zit al naakt. Is dat zo vroeg ik haar, ja hij wilde mij ook naakt zien en Annelies had hem verteld dat ik grote tieten heb. Daar is niets te veel over gezegd zei ik want die heb je, ik hoorde Annelies zeggen door gaan Martin ik ga komen met een lange kreun als bewijs dat zij klaar kwam. Ik hoorde Annelies zeggen nu jij slet doe je benen maar goed uit elkaar kan hij lekker diep komen.

Geef mij de telefoon maar zei ze Bram je vindt het toch niet erg dat Martin jouw geile vrouw een beurt geeft want haar kut was al goed nat. Nee hoor zei8 ik laat hij haar maar goed te pakken nemen en weet je wanneer jij een keer hier ben ga ik jou lekker neuken geile slet. Ja doe dat maar en weet je wij zijn alle twee geile sletten en houden van neuken. o wat staat haar kut open en Martin heeft haar benen over zijn schouders en ram en nu lekker diep en hard in jouw vrouwtje en zij geniet. Dat doet ze altijd wanneer ze genaait wordt zei ik en hoorde Diny kreunen, steek maar een paar vingers in haar kont zei ik, doe ik zei Annelies en hoorde Diny roepen o wat geil lekker Annie lies. Is haar kont ook te gebruiken vroeg Annelies ja hoor geen enkel probleem, dan wordt het nog later want Martin zal haar kont ook gaan gebruiken. Laat hem maar den zei ik dat vindt zij super geil en het was tegen drie uur dat ik Diny hoorde thuis komen. Natuurlijk zat ik met een dikke paal op haar te wachten en voordat ze aan slapen toe kwam kreeg ze van mij nog een beurt en mocht ze kiezen in haar kut, want bij haar kon ik niet praten oven een kutje of in haar kont ook geen kontje meer. Zij koos voor het laatst want daar zit nog zaad in van Martin zei ze en dat was zo en heel voldaan vielen wij in slaap en Annelies kreeg haar beurt nog want zij kwam samen mat Martin een weekend later op bezoek en dat schrijf ik wel.