Geil

Verassing

Mijn vrouw vroeg mij een pakketje mee te nemen voor Sophia, haar vriendin waar ik vandaag langs zou gaan om even te helpen met een kastje verplaatsen. Sophia ken ik al net zo lang als mijn vrouw en is niet getrouwd . Af en toe blijft er wel iemand slapen om haar te verwennen, maar ze wil verder geen relatie. Veel te veel “gedoe” zegt ze.
Nu heeft ze aan aandacht niets te kort. Ze is een mooie sexy vrouw met verschrikkelijk mooie grote borsten en een prachtige kont en volle sensuele lippen. Wat ze dan ook graag laat zien. Dat had ik in de loop der jaren ook wel gezien. Vaak droeg ze best wel een hoerige outfit . maar mij hoorde je daar niet over klagen. Alles zat er op en aan. Ooit had ik een poging gedaan in een dronken bui om haar te versieren,maar ze had me afgewimpeld. Ik doe het niet met “getrouwde mannen” had ze gezegd. Jammer! Was toen ontzettend geil en in mijn relatie liep het toen ook niet echt lekker . pfff wat had ik haar toen graag aan mijn lul geprikt.

Het was rond het middaguur dat ik bij haar aankwam en ze deed de deur open in een strakke joggingbroek en een net iets te strak T-shirt. Een blinde had kunnen zien dat ze geen Bh droeg. Haar tepels priemden door de stof heen en verwelkomden mij al voor dat Sophia dat zelf had gedaan. Jezus wat een geil gezicht. Mn pik protesteerde al in mijn broek. Ik wist dat ik niets moest beginnen, dus de opwinding was al gauw weg. Koffie ? zei ze . Lekker zei ik. Toen ze de koffie op tafel zette bukte ze lang genoeg voorover zodat ik in haar T shirt haar prachtige grote borsten los zag hangen met die stijve tepels. Onmiddellijk voelde ik een stevige bobbel in mijn broek opkomen. Met het omhoog komen keek ze mij aan en zei. Je zit toch niet naar mijn borsten te kijken he ? ik stamelde wat en zei dat ik een pakketje voor haar had van mijn vrouw. Ze pakte het aan en zette het naast haar op de bank. Zo . Daar kwam ik mooi mee weg.

Na de koffie liepen we naar boven naar de kast die verplaats moest worden. Omdat het erg krap was in die kamer moest zij langs mij heen en met haar kont schuurde ze langs mijn lul die nog steeds in redelijk stijve toestand was . Het kan niet anders dat ze dit voelde door haar strakke jogging broekje heen. Ze keek mij ondeugend aan maar zei niets. Meerder malen moest ze bukken om een kleedje te verschuiven met de kast mee. Telkens draaide ze haar kont mijn kant op en liet mij genieten van haar strakke mooie kont . Ondertussen stond ik daar met een vochtige stijve lul die haast mijn broek uit kwam.

Toen de kast stond wilde ze als eerste de kamer uit en weer moest zij langs mij. Nu met haar voorkant en tijdens het voorbij schuiven waarbij ze mij in de ogen aankeek drukte ze haar borsten stevig tegen mij aan en de tepels schuurde langs mijn borst en haar hand streelde over mijn broek ter hoogte van mijn nog groter wordende lul . Gloeiende tering . Wat is hier aan de hand ? Ze liep de kamer uit en zei op de trap naar beneden. Nog een bakje koffie ? Eigenlijk had ik haar toen van achter willen pakken en die lul van mij van achteren in haar kut willen steken. Wat was ik geil. Maar ik wist dat ik geen kans zou maken en stemde dus in met de koffie.

Toen wij weer op de bank zaten met de koffie pakte ze het door mij meegenomen pakje van mijn vrouw en begon het uit te pakken. Tot mijn verbazing kwam er een immens grote vibrator uit zetten . Ze keek mij vragend geil aan en zei. Zou jij deze diep in mijn kut willen stoppen ? Ik wist ff niets uit te brengen en voordat ik iets kon zeggen duwde ze mij de vibrator in mijn hand en trok haar jogging broek uit. Ze bleek er niets onder aan te hebben.
Ik zag een heerlijke kale natte kut met heerlijk grote dikke schaamlippen toen ze zich achterover op de bank liet glijden. Ik zette het apparaat aan en duwde dit voorzichtig tegen haar heerlijke schaamlippen aan. Vrijwel direct gleed hij haar kut in en ze kreunde met haar ogen dicht.